16 de gener 2021

Les nadales de gener 2021

 Benvolgudes i Benvolguts,

Tenim per cert que heu fet d’aquestes darreres festes, malgrat les circumstàncies, una vivència complerta dels grans valors que comporten. D’aquests valors en teniu una mostra en les col·laboracions que ens heu fet arribar i que hem recollit en la “pestanya” Nadales de la nostra Web. Gaudiu-ne cercant en www.ateneucb.cat / Activitats / Informació sobre activitats / Nadales.

Dir-vos que seguim proposant, ressituant, ajornant i fent possible tot allò que ens és propi com associació cultural. Us en fem un resum en aquest correu. També trobareu complerta informació en www.ateneucb.cat / Activitats / Informació sobre activitats.

1.- Ja et pots inscriure per Anem al Liceu i gaudir de Els contes d’Hoffmann de Jaques Offenbach. Dijous 28 de gener. 90 €/ persona, tot inclòs (també el desplaçament en autocar). Si hi vols assistir, és urgent avisar el teu coordinador local (Joaquim, Manel, Antígona o Carles) per reservar localitat. També ho pots fer enviant un correu email a ateneu.cinglesdeberti@gmail.cat o trucant al 639006342. Ho farem sempre que ens ho permetin les autoritats competents. Amb la confiança ferma dels inscrits, cobrarem en el trajecte d’anada.


Gràcies a una sòcia col·labora, en www.ateneucb.cat Activitats / Informació sobre Activitats / Òpera hi trobareu un gran repertori per il·lustrar-vos en Els Contes d’Hoffmann. Una molt bona aportació i oportuna, doncs hem anul·lat les conferències preparatòries d’en Pol Avinyó.

2.- Mentre duri l’actual confinament municipal els clubs, tertúlies i la Formació de lectors – Taller d’escriptura es faran en format telemàtic per zoom. S’enviarà enllaç a tothom. Si teniu problemes tècnics, ens podeu trucar (639006342) i mirarem què hi podem fer.

3.- Queda suspesa sense data fixa la Ruta Tiana.

4.- Mantenim Anem al Teatre per a la representació a la Sala Gran del TNC de La nit de la Iguana del divendres 26 de febrer.

5.- El Club de lectura de Lliça d’Amunt de febrer 2021 el farem el dilluns 22 de febrer. En aquesta data podem tenir la presència de l’escriptora.

*** Com sempre hem fet, guardarem la màxima diligència en el compliment de les indicacions de Salud i de tota norma dictada per les autoritats competents.

*** Us aconsellem que aprofiteu aquest dies per entretenir-vos en consultar el nostre web. De primeres, aneu directament a www.ateneucb.cat Activitats / Informació sobre activitats... “Perdeu-vos” en tots els seus apartats “pestanyes”. Les informacions sobre activitats les mantenim al dia i és la millor manera de verificar si hi ha hagut canvis. Així que es produeixen, els hi posem. Com que ens agrada llegir textos de qualitat, en trobareu de realment excel·lents.

*** Per aquestes dates, el fred de la natura ens regala un present boscà que els Reis d’Orient sembraren com a record de la seva visita. Son les “nadales”. Cerquem-les. N’hi ha pels camins, en els llibres, també en els pastissos..., en els infants i en tota persona que desprèn bondat.

Coratjosament cordial,

La Junta de l’Ateneu Cingles de Bertí

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada